Al eens gedacht aan het originele en unieke concept dat Senor Snacks U aanbiedt ?De originaliteit en de professionele uitwerking zal zeker indruk maken op uw klanten en medewerkers. Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest of opendeurdag vlekkeloos verloopt in een aangename  sfeer.   Al onze food-produkten worden uit de hand geconsumeerd.   Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, het geeft de mensen de mogelijkheid om zich te mengen onder de massa omdat ze niet gebonden zijn aan een vaste zitplaats.

Uiteraard zorgen wij voor de opbouw en afbraak van de verschillende  drank- en eetstanden en zetten we voldoende personeel in zodat alles optimaal kan verlopen.

Indien U een eenvoudige formule wil, dan zijn onze frieten met snacks zeker iets voor u.  U kan natuurlijk ook kiezen voor een uitgebreid assortiment, oa belegde broodjes, wokfestival, pitta, pizza, pasta, broodjes hamburger, chicken & rib corner, … .  Aan dessertjes hebben we ook gedacht. We zorgen voor lekkere ijsjes (schepijs en/of stukijs), wafels of pannekoeken, al dan niet met slagroom.

Heeft u interesse ? Vraag dan geheel vrijblijvend onze offerte© 2011 Senor Snacks BVBA. Created by Budgetsites