Evenementen CateringSenor Snacks verzorgt de totaalcatering op al uw evenementen.Ieder evenement is ongetwijfeld een unieke gebeurtenis.

Señor Snacks probeert, door zijn flexibiliteit, te voldoen aan de wensen van iedere organisator en streeft daarom naar perfectie voor elk evenement. Kwaliteit, netheid, vriendelijkheid, flexibiliteit en service dragen wij hoog in het vaandel.

Elk evenement begint met een kennismakingsgesprek. Hier trachten we de specifieke noden en wensen van u als organisatie te vernemen zodat we steeds een offerte op maat kunnen voorstellen. Señor Snacks plaatst niet alleen mobiele wagens en tentcatering maar kan u ook ondersteunen met bijkomende logistiek, zoals spantenten, plankenvloeren, kassa-units, electriciteitsmaterialen en nog vele andere voorzieningen.

Er worden steeds vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het tijdstip en plaatsing van de wagens, het assortiment , de operationele uren en de consumptieprijzen. Zowel een cash verkoop rechtstreeks aan de consument als een verkoop via een bonnensysteem zijn mogelijk.

Om een maximale kwaliteit te kunnen nastreven werkt Señor Snacks met hoogstaande producten van geronomeerde partners zoals Lutosa, Brouwerij Haacht, Van Hout, La Lorraine, Van Reusel,Pauwels sauzen, Ola, Leijtens, Daddy Cool en Bartis.

Wenst u meer informatie, vraag geheel vrijblijvend een afspraak.

© 2011 Senor Snacks BVBA. Created by Budgetsites