Catering op Bedrijfsevents

Bedrijfsevents met Senor Snacks : Zorgeloos en Betaalbaar

Van een kleine appreciatie tijdens, of juist na, de werkuren tot het mee organiseren van een familiedag, opendeurdag, productvoorstelling of bedrijfsevenement.

De originaliteit en de professionele uitwerking zal zeker indruk maken op uw klanten en medewerkers.

frituur-op-bedrijfsevent

Uw medewerkers werken er hard aan om uw bedrijf succesvol te maken en als het tijd is om uw waardering te tonen, maakt het kiezen van het juiste catering het verschil. Of U er nu voor kiest om uw personeel te bedanken, een nieuw product te lanceren of uw klanten te verwennen, wij zullen ervoor zorgen dat uw team of business partners een fantastische tijd hebben.

Al onze producten worden uit de hand geconsumeerd. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer en geeft de mensen de mogelijkheid om zich vrij te bewegen.
Uiteraard zorgen wij voor de volledige opbouw en afbraak van de verschillende drank en eetstanden en zetten we voldoende personeel in om alles optimaal te laten verlopen.

Een greep uit ons assortiment
Onze heerlijke verse frietjes met huisbereid stoofvlees blijft altijd de topper in ons gamma, net als de kwaliteitsvolle snacks en verse saté’s. Ons assortiment reikt echter veel verder dan dat en is uitgebreid met lekkere (ham)burgers en warme broodjes, pizza, wok, kebab, belegde broodjes, verse pasta’s, wraps, panini ….

Leuke en lekkere desserten mogen natuurlijk ook niet ontbreken, probeer onze wafel op een stokje, pannenkoeken, Brusselse wafels, ijsjes, donuts, appelgebak…

Voor de dranken catering beschikken we over voldoende mobiele tapkranen en koelwagens.

Ontzorging
U concentreert zich op uw gasten, laat de rest over aan ons team. Senor Snacks zet al uw wensen om in een maatwerkoplossing.

Onze veelzijdigheid, flexibiliteit en 25 jaar ervaring zijn een garantie voor succes bij al uw feesten en evenementen.

Flexibiliteit
Onze wagens of eetstanden kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden. Het thema van uw evenement kan doorgetrokken worden naar de catering. Desgewenst kan er ook met tentcatering gewerkt worden. Alles is mogelijk en bespreekbaar, ook voor erg grote evenementen.