Een foodtruck aan huis of een frituurwagen op uw feest ?

senor snacks foodtrucks

Foodtruck op je feest

Een foodtruck of frituur aan huis ? Een originele, verrassende en toch goedkope oplossing!

Een frietkraam of foodtruck aan huis of op uw feestlocatie is steeds een succes! Het is in deze tijden ook één van de veiligste manieren om uw gasten te verwennen. De klassieke formule bestaat uit heerlijke frietjes, vers gemaakt stoofvlees, goulash of videevulling en een breed gamma snacks naar keuze. Voor de jongeren hebben we eventueel kinderboxen ter beschikking.

Buiten de frituur aan huis hebben we ook nog onze gespecialiseerde foodtrucks, de ideale oplossing voor specifieke catering of thema-feestjes. Bijvoorbeeld een hamburgerkraam, hotdogkraam, braadworstenkraam, een bicky-burger feestje(bijzonder populair op verjaardagsfeestjes, een pizza-party of onze wok en pasta foodtrucks.
Een andere populaire formule is de sweet party waar we ondermeer dessert ijs, stukijs, brusselse wafels, wafels op een stokje, donuts, chocomousse en rijstpap serveren.

Uiteraard kan er gecombineerd worden en zijn andere mogelijkheden ook bespreekbaar.

foodtruck-aan-huis

Foodtruck of frietkraam aan huis

Met een frituur op uw feest scoor je altijd!

Feest mee met uw gasten en vermijdt volle ijskasten met eten, veel afwas, opwarmen en opdienen! Onze foodtruck of frituurwagen aan huis neemt al het werk uit handen en bedient uw gasten op een vlotte en professionele manier.

Het aangeboden gamma en de tijdsduur zijn flexibel en in onderling overleg. Onze formules zijn zeer populair op verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, sweet 16, pensioenfeest, familiebijeenkomsten of een buurtfeestje.

De standaard formule voor een frietkraam is 2 uur frietjes en snacks a volonté ! Afhankelijk van het gekozen gamma, en het aantal genodigden, kan dit natuurlijk uitgebreid worden.

Foodtruck of frituurwagen naar feestzaal

Steeds een maatoplossing , volledig volgens uw wensen en budget.

Geeft u een groot verjaardagsfeest, een communiefeest, trouwfeest, jubileum of een pensionering ? En u huurt hiervoor een feestzaal? Dan zijn één of meerdere foodtrucks de ideale oplossing om aan uw catering behoeften te voldoen.

Wij voorzien zelf in verlengkabels, afvalbakken en voldoende personeel. Geen feest is voor ons te groot. Overleg met ons uw wensen en we zijn zeker dat we tot een oplossing op maat kunnen komen.

foodtruck-aan-huis
frietkraam-op-opendeur

Een frietkraam op uw opendeurdag

Verwen uw klanten en genodigden met een frietje.

Een frituurwagen of foodtruck is de ideale oplossing om uw genodigden van een hapje en een drankje te voorzien tijdens een opendeurdag. Hierdoor hoef je binnen geen ruimte vrij te maken, geen extra personeel in te zetten en er is ook geen afval achteraf.

Een frietkraam op uw bedrijf

Beloon uw werknemers voor de goede inzet

Iets te vieren op uw bedrijf? Dan is het tijd voor een Senor Snacks frietkraam ! Uw werknemers zullen deze traktatie zeker appreciëren. Uiteraard kan u ons ook boeken voor uw bedrijfsevents groot of klein.

Wij werken met vaste prijzen, dit naargelang het aantal personen, tijdsduur en gamma. Er zijn dus geen verassingen. Wij voorzien steeds genoeg personeel zodat we snel en efficiënt kunnen werken. Hebt uw een dringende reservatie? Geen probleem, wij kunnen onmiddellijk schakelen!