Frituur of foodtruck aan huis

Foodtruck op je feest

Een foodtruck of frituur aan huis ? Een originele, verrassende en toch goedkope oplossing!

foodtruck-aan-huis

Foodtruck aan huis

Volledige ontzorging met een foodtruck of frituurwagen.

Feest mee met uw gasten en vermijdt volle ijskasten met eten, veel afwas, opwarmen en opdienen! Onze foodtruck of frituurwagen aan huis neemt al het werk uit handen en bedient uw gasten op een flexibele manier.

Het aangeboden gamma en de tijdsduur zijn flexibel en in onderling overleg. Deze formule is zeer populair bij verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, familiebijeenkomsten of een buurtfeestje.

2 uur frietjes en snacks a volonté !

Foodtruck op uw feest

Steeds een maatoplossing , volledig volgens uw wensen en budget.

Geeft u een groot verjaardagsfeest, een communiefeest, trouwfeest, jubileum of een pensionering ? En u huurt hiervoor een feestzaal? Dan is één of meerdere foodtrucks de ideale oplossing om in uw catering behoeften te voorzien.

Wij voorzien zelf in verlengkabels, afvalbakken en voldoende personeel. Geen feest is voor ons te groot. Overleg met ons uw wensen en we zijn zeker dat we tot een oplossing op maat kunnen komen.

foodtruck-aan-huis
frietkraam-op-opendeur

Een frietkraam op uw opendeurdag

Verwen uw klanten en genodigden met een frietje.

Een frituurwagen of foodtruck is de ideale oplossing om uw genodigden van een hapje en een drankje te voorzien tijdens een opendeurdag. Hierdoor hoef je binnen geen ruimte vrij te maken, geen extra personeel in te zetten en er is ook geen afval achteraf.

Een frietkraam op uw bedrijf

Beloon uw werknemers voor de goede inzet