Bannertest

Festival catering

Festival Catering is al 25 jaar onze passie. Als gerenommeerde festivalcateraar is het dan ook onze topprioriteit om u een excellente service te bieden.

festival catering
festival catering
festival catering
festival catering
festival catering
festival catering

Senor Snacks, dé catering referentie op Belgische en Nederlandse muziekfestivals.

Senor Snacks is een catering bedrijf met een jarenlange traditie in, en een grote passie voor, muziekfestivals. Wij hebben dan ook een indrukwekkende referentielijst beschikbaar.
Wij beschouwen elk evenement of festival op een individuele manier en bieden een catering oplossing op maat en dewelke exact voldoet aan uw wensen.

Wij zetten smaakbeleving centraal op uw festival.

Festival catering wordt steeds meer divers. Bezoekers verwachten ook vegetarische en veganistische gerechten op hun festival. De vraag naar gezonde en verantwoorde festival catering neemt toe.
Senor Snacks biedt hier een passend antwoord op door het aanbieden van unieke, veelzijdige gerechten met een hoge culinaire standaard. Dat wil zeker niet zeggen dat frieten niet meer mogen! Vandaag moet het klassieke bakje friet een volle smaak hebben, krokant bereid en perfect gekruid zijn.

Een muziekfestival vereist een efficient service model.

Een efficiënte catering is superbelangrijk op een muziekfestival. Tijdens de korte tijdslots tussen de optredens door moeten honderden, of zelfs duizenden, mensen snel en soepel bediend kunnen worden. Lange wachtrijen zijn immers een domper op de feestvreugde. Hier maakt Senor Snacks het verschil, wij werken enkel met goed opgeleide en ervaren werknemers en optimaliseren voortdurend ons intern service proces. Senor Snacks heeft meer dan 50 servicewagens, foodtrucks, frituurwagens, vaste drank- en eetstanden ter beschikking!

Onze logistieke wagens garanderen voldoende, gekoelde voorraad zodat het volledige aanbod ten aller tijde beschikbaar blijft.

Veelzijdig aanbod.

Onze heerlijke verse frietjes met huisbereid stoofvlees blijft altijd de topper in ons gamma, net als het uitgebreide gamma kwaliteitsvolle snacks en verse saté’s. Ons festival assortiment reikt echter veel verder dan dat en is uitgebreid met lekkere (ham)burgers en warme broodjes, pizza, wok, kebab, belegde broodjes, verse pasta’s, wraps, panini, ….
Leuke en lekkere desserten mogen natuurlijk ook niet ontbreken, probeer onze wafel op een stokje, pannenkoeken, Brusselse wafels, ijsjes, donuts, appelgebak…
Voor de dranken catering beschikken we over voldoende mobiele tapkranen, koelwagens en standen voor koude en warme dranken.