Mobiele frituur of foodtruck op uw event

Een mobiele frituur op uw event of sportmanifestatie

Wij hebben een passend voorstel voor elk budget en elk type event .

evenement catering

Catering op sportmanifestaties

De Senor Snacks mobiele frituurwagens, hamburgerwagens, foodtrucks en tapinstallaties zijn al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde op Belgische en Nederlandse sportevenementen zoals wielerwedstrijden, motorcross, paardenkoersen en autorally’s.  Wij hebben voldoende materiaal (ongeveer 100 diverse wagens en eetstanden), en personeel, om zowel kleine als grote sportmanifestaties van een perfecte catering te voorzien.

Uiteraard reikt ons aanbod verder dan de klassieke frituurwagen. Wij kunnen ook vaste eetstanden(foodlane) en foodtrucks inzetten met een heel divers aanbod. Contacteer ons om uw event of manifestatie te bespreken, je zal aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden en prijs!

evenement catering

Een frietkraam, hamburgerkraam of foodtrucks op uw braderij, jaarmarkt, vuurwerk of enig ander publiek evenement.

Je hebt frieten en je hebt Senor Snacks frieten! Proef het verschil. Onze frieten worden nog steeds op een traditionele manier bereidt met de allerbeste, verse  polderaardappelen, het beste ossevet, de juiste mayonaise en vers stoofvlees. Diepvries komt er bij ons niet aan te pas. Uw bezoekers zullen dit beamen.

De Senor Snacks frituurwagens zijn een bekende verschijning op talloze braderijen, jaarmarkten en vuurwerken in de regio Limburg, Kempen en het Antwerpen. Heb je een publiek evenement op de planning staan ? Neem dan zeker contact met ons op!