Senor Snacks Festival Catering viert 30 jaar succes

Back to Nieuws
Senor Snacks bestaat 30 jaar

Share this post

Senor Snacks Festival Catering viert 30 jaar succes

 

Voor een bijzondere gelegenheid heb je de beste catering nodig en dat is waar Senor Snacks Festival Catering al 30 jaar in uitblinkt. Dit jaar viert Senor Snacks zijn 30-jarig jubileum en kijkt terug op een ongeëvenaard succesverhaal.

Met hun kenmerkende blend van smaakvolle gerechten en uitstekende klantenservice hebben ze een onuitwisbare indruk achtergelaten in de evenementenindustrie. Het is geen verrassing dat Senor Snacks Festival Catering veel lof en erkenning heeft ontvangen van de pers. Als pioniers in de branche hebben ze de normen voor cateringkwaliteit steeds weer verhoogd. Met de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit heeft Senor Snacks een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Organisatoren vertrouwen al jarenlang op dit toonaangevende bedrijf om hun evenementen onvergetelijk te maken.

Wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen en willen dit op een gepaste manier vieren. Op onze standaardformule, frieten met snacks, geven we 0,3 € korting per persoon. Bovendien verloten we ook nog eens 3 frietfeesten voor 50 personen onder al onze klanten van 2024.

Back to Nieuws