Een frituur op uw nieuwjaarsreceptie

Back to Nieuws
Een Senor Snacks frituurwagen op uw nieuwjaarsreceptie

Share this post

Een frituur op uw nieuwjaarsreceptie

In deze dure periode is een mobiele frituurwagen of foodtruck op uw nieuwjaarsreceptie de ultieme oplossing.
Uw personeel zal enthousiast zijn want niets is zo hip, lokaal, vers en handig als de smakelijke gerechten van een foodtruck op je evenement. Het spreekt vanzelf dat u, als organisator, volledig wordt ontzorgd zodat je zelf maximaal kan meegenieten.

Uiteraard blijven onze, heerlijke verse frietjes met huisbereid stoofvlees de topper van ons gamma, net als de kwaliteitsvolle snacks en verse saté’s. Ons assortiment reikt echter veel verder dan dat en kan uitgebreid worden met lekkere (ham)burgers en warme broodjes, pizza, wok, kebab, belegde broodjes, verse pasta’s, wraps, panini ….

Lekkere desserten zijn ook een optie, probeer onze wafel op een stokje, pannenkoeken, Brusselse wafels, ijsjes, donuts, appelgebak. Voor de dranken catering beschikken we over voldoende mobiele tapkranen, koelwagens en een koffiebar.

Als ervaren evenement- en festivalcateraar kunnen wij ook (zeer)grote groepen mensen aan. Wij kunnen hiervoor meerdere wagens en mensen inzetten en eventueel zelfs in een tentcatering voorzien. Alles is bespreekbaar, contacteer ons vandaag nog want de agenda loopt vol.

onze pagina evenementcatering

Back to Nieuws