Foodtruck aan huis

Back to Nieuws
Senor Snacks foodtruck aan huis

Share this post

Foodtruck aan huis

Een feest voor iedereen
Herken je de feestjes waar je als gastheer amper met je gasten kan praten omdat je bent vastgekluisterd aan de keuken of voortdurend eten moet serveren? Het type feestjes waar je achteraf nog tegen een berg afwas opkijkt en waar gasten zich noodgedwongen opofferen om te helpen? Feestjes die ondanks het vele werk toch nog uitdraaien op dure rekeningen ? Zoek je een betere oplossing ?

Kies dan voor een foodtruck !
Een foodtruck is nog steeds hot en gegeerd op feestjes groot en klein, bijeenkomsten en privé events. Het is een gemakkelijke, flexibele én goedkope oplossing.

De voordelen:

  • Eten is het middelpunt van elke bijeenkomst. Met foodtruck catering creëer je een unieke ervaring die mensen zich nog lang herinneren.
  • Een feest kan behoorlijk duur worden. Het gemiddelde budget zit al snel boven de 40€ per persoon. Foodtrucks daarentegen zijn verrassend betaalbaar, de prijzen van onze foodtrucks kan je hier vinden.
  • We hebben een grote verscheidenheid aan foodtrucs en formules beschikbaar.
  • Een aangekondigde foodtruck op uw evenement trekt mensen aan. Vermits Senor Snacks ook actief is in de eventsector, sportmanifestaties en festival catering kunnen wij ook grote bezoekersaantallen aan.
  • Senor Snacks neemt al het werk uit handen. Planning, opstellen, serveren, aan- en afvoer voeding, afvoer afval… Met Senor Snacks kies je voor totale ontzorging.
  • Het sociale aspect van foodtruck catering is groter dan stationair aan een tafel zitten.

Op zoek naar ideeën voor een feestje dat de mensen zich zullen herinneren ?
Contacteer ons voor een gepast foodtruck voorstel!

foodtruck op uw feest
foodtruck op uw feest
foodtruck op uw feest
foodtruck op uw feest
Back to Nieuws